Der er mange klicheer, der beskriver fordelene i at dele, gøre tingene sammen og hjælpe hinanden. Men her lader vi det ikke bare blive ved snakken. I Bjødstrup yder vi aktiv nabohjælp til hinanden. Mangler du en hækkeklipper eller har du en and for meget, så er der som regel hjælp at hente her i Bjødstrup.

BEBOER TIL BEBOER

Info, salg og bytte foregår primært på Bjødstrups facebookside. Facebook gruppen Bjødstrup er vores primære platform for dag-til-dag kommunikation. Kom direkte til den, ved at trykke HER (klik her)

Nabohjælp

Bjødstrup er en rolig og tryg by, hvor det mest er bortløbne ænder der skal efterlyses. Vi opfordrer dog alligevel til at man tilmelder sig nabohjælp, så vi alle kan tage på ferie og vide at huset bliver passet godt på imens. Nabohjælp forebygger indbrud, og jo flere vi er tilmeldt, jo bedre kan vi hjælpe hinanden med at undgå indbrud. Meld dig til på nabohjælp.dk (klikbar)

Samkørsel

Mange af os skal i samme retning på samme tidspunkt. Lad os gøre det sammen. Samkørsel kan lettest koordineres gennem facebookgruppen, som du finder link til ovenfor.